Biotech - Calcium Zinc Magnesium - 100 tabletten
Biotech - Calcium Zinc Magnesium - 100 tabletten
0 Review | Review toevoegen
Biotech calcium Zink Magnesium tabletten bevatten naast de essentiële mineralen magnesium, zink en calcium ook koper, fosfor en boor.

Standaard levertijd

2

€ 10,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Wat is calcium Zink Magnesium van BioTechUSA en hoe werkt het?


Calcium Zinc Magnesium van BioTechUSA is een mineralen complex van hoge kwaliteit, dat behalve calcium, zink, magnesium en koper ook boor bevat. Deze mineralen helpen spieren, botten, tanden, huid en haren gezond te houden. Dit voedingssupplement mag daarom niet ontbreken.

Voor wie is het product geschikt?
Calcium Zinc Magnesium van BioTechUSA wordt aanbevolen voor actieve mensen en sporters die vaak een verhoogde mineraal behoefte hebben en ervoor willen zorgen dat het lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om gezond te blijven.
De 'Calcium Zinc Magnesium' mineralencomplex van Biotech helpt je bij het managen van je dagelijkse taken, om te gaan met stress of om voldoende energie te hebben tijdens een intensieve training.


Voordelen:

 • Calcium helpt de botten en tanden gezond te houden.

 • Calcium Speelt een belangrijke rol bij celdeling.

 • Calcium helpt bij zenuwprikkel overdracht.

 • Calcium helpt te spieren goed te functioneren.

 • Magnesium is essentieel voor honderden fysiologische porcessen.

 • Magnesium helpt samen met fosfor en calcium de botten gezond te houden.

 • Magnesium zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt.

 • Magnesium helpt de spieren goed te functioneren.

 • Magnesium kan helpen tegen stress en depressies.

 • Magnesium helpt de electrolyten balans in stand te houden.

 • Zink helpt bij het functioneren van de hersenen.

 • Zink is belangrijk bij het metabolisme van macronutriënten en bij eiwitsynthese.

Calcium speelt een essentiële rol bij het behoud van de gezondheid van onze botten en tanden, evenals bij celdeling en celspecialisatie. Bovendien draagt ​​het bij aan een normaal energieleverend metabolisme en aan de prikkeloverdracht, evenals aan een gezonde spierfunctie en aan de normale werking van de spijsverteringsenzymen.
Magnesium is essentieel voor honderden fysiologische processen en net als calcium en fosfor speelt het ook een belangrijke rol bij het behoud van de gezondheid van onze botten en tanden. Het draagt ​​ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting, evenals tot normale psychologische functies en tot gezonde spierfuncties. Het speelt ook een fundamentele rol bij het handhaven van de elektrolytenbalans. Verder draag magnesium ​​ook bij aan de eiwitsynthese, een belangrijke voorwaarde voor spieropbouw.
Zink draagt ​​bij aan de geestelijke gezondheid en speelt een essentiële rol bij het normale metabolisme van macronutriënten en bij de eiwitsynthese. Het draagt ​​ook bij tot het behoud van de gezondheid van onze botten en tot normale psychologische functies. Als antioxidant neemt het deel aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Ten slotte levert het een bijdrage aan het behoud van gezond haar, nagels en huid, evenals aan het behoud van een goed gezichtsvermogen.
Net als calcium speelt fosfor ook een essentiële rol bij het behoud van de gezondheid van onze botten en tanden, evenals bij een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast draagt ​​het ook bij aan de normale celmembraanfuncties.


Ingrediënten
Calciumzouten van orthofosforzuur, vulstof (cellulosegel), magnesiumoxide, coatingmateriaal [stabilisatoren (polyvinylalcohol-polyethyleenglycol-entcopolymeer, polyvinylalcohol), antiklontermiddelen (talk, mono- en diglyceriden van vetzuren zuren)], antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), zinkoxide.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.