Biotech_Micellar Casein_2270g
Biotech Micellar Casein 2270g
0 Review | Review toevoegen
Een heerlijke hoog geconcetreerde micellaire caseïne met langzame afgifte van aminozuren, verrijkt met glutamine.

Standaard levertijd

2

€ 59,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Biotech Micellaire Caseine

Een heerlijke micellaire caseïne met langzame afgifte van aminozuren, verrijkt met glutamine in groot formaat van 2270g.

Biotech USA Micellar Casein is een caseïne eiwit mengsel met langzame afgifte van aminozuren verrijkt met een extra dosis glutamine. De langzame afgifte van aminozuren komt door het verteringsproces van caseine. Bij dit verteringsproces reageert caseïne eerst met maagzuur tot een gelachtige consistentie die zorgt voor de geleidelijke afgifte van aminozuren. De langzame afgifte van aminozuren maakt caseine gebruik uiterst geschikt voor gebruik voorafgaand aan langere rustperiodes zoals voor het slapen gaan of op een dag waarop je niet naar de sportschool gaat. Eén portie Biotech caseine bevat tot 22 g eiwit dat bijdraagt aan de groei en instandhouding van spiermassa en aan het behoud van gezonde botten. Biotech Caseïne is suiker- en vetarm en zonder gluten, palmolie en conserveringsmiddelen. Zoals alle BioTechUSA-producten bestaat Micellar Casein uit veilige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Voordelen

  • tot 22 g eiwit per portie

  • verrijkt met toegevoegde L-glutamine

  • laag suiker en vetgehalte

  • glutenvrij en zonder palmolie en conserveringsmiddelen

  • voordilig groot formaat  

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 portie (30 g = 1 schep = 2 volle lepels) met 300 ml water. Meng bijvoorbeeld in een shaker! Drink voor het slapen gaan of andere rustperiodes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.